Professional Chef_edited.jpg

Genomförda rekryteringar

 

Ett urval av våra genomförda rekryteringar:

Affärsman som använder bärbar dator

Kund: Scandic

ROLL: MANAGER OF CONTRACTED SALES

Beskrivning: Rollen ingår i den svenska försäljningsorganisationen på Scandic med ett  ansvar att leda 13 direktrapporterande säljare. Man är även en del av den  svenska säljledningen och rapporterar till Director of Sales Sweden. Ansvara för att leda och driva ett säljteam som ansvarar för alla  kontrakterade kunder för att på så sätt maximera Scandics intäkter.
Tillsatt: September 2022

Kund: Diplomat Hotel

ROLL: KÖKSMÄSTARE

Beskrivning: En person som har  ett brinnande intresse för att prestera samt en passion för matlagning, ledarskap och att arbeta med människor.  Ansvara, leda och fördela arbeta för köksverksamheten. 

Tillsatt: Juni 2022

AdobeStock_300815920.jpeg
Ung affärskvinna

Kund: Sigtunahöjden

ROLL: MÖTESPLANERE

Beskrivning:  Mötesplaneraren som ska bära Sigtunahöjdens vision ut mot kund och mot kollegorna internt. Man planerar, kvalitetssäkrar och projektleder våra kunders konferenser, möten och event från början till slut.
Tillsatt: Maj 2022

Kund: SSP Sweden - UME Fika & Bar på Umeå Airport

ROLL: RESTAURANGCHEF

Beskrivning:  Restaurangchef för restaurangen UME Fika & Bar. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. 
Tillsatt: April 2022

Image by Petr Sevcovic
ekologiska äpplen

 Kund: Kiviks Musteri

ROLL: BUTIKS- OCH UPPLEVELSECHEF

Beskrivning: En driven person som brinner för service, försäljning, upplevelser och ledarskap med  kunskap om både strategi och detaljer.  På besöksmålet kommer du vara ansvarig för butiken, utställningsområdet Äpplets Hus samt  grönområdet för rekreation.
Tillsatt: April 2022

Kund: Stockholm Meeting Selection

ROLL: TOTAL REVENUE & E-COMMERCE MANAGER

Beskrivning: En Total Revenue & E-commerce Manager som brinner för Revenue Management och att driva online sales via bokningskanaler i hotell-och upplevelsebranschen. Som person är du serviceinriktad, tycker om att arbeta tillsammans med människor och ser möjligheter. Som ledare engagerar du dina kollegor och du har förmåga att lyfta blicken för att se helheten, men har även känsla för detaljerna. 
Tillsatt: Juni 2022

Unga affärskvinnor