top of page
Professional Chef_edited.jpg

Genomförda rekryteringar

Ett urval av våra genomförda rekryteringar:

Business meeting

Kund: Hesselby Slott

ROLL: HOTELLDIREKTÖR / DESTINATIONSDIREKTÖR

Beskrivning: Som person är du öppen, positiv, framåtlutad, lösningsinriktad med ett stort engagemang och ett genuint musikintresse. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare att nå höga gemensamma mål. Att driva och utveckla det kommersiella tänket och se intäktsmöjligheter kommer naturligt för dig. 

Tillsatt: December 2023

Kund: Scandic

ROLL: MANAGER OF CONTRACTED SALES

Beskrivning: Rollen ingår i den svenska försäljningsorganisationen på Scandic med ett  ansvar att leda 13 direktrapporterande säljare. Man är även en del av den  svenska säljledningen och rapporterar till Director of Sales Sweden. Ansvara för att leda och driva ett säljteam som ansvarar för alla  kontrakterade kunder för att på så sätt maximera Scandics intäkter.
Tillsatt: September 2023

Affärsman som använder bärbar dator
AdobeStock_300815920.jpeg

Kund: Diplomat Hotel

ROLL: KÖKSMÄSTARE

Beskrivning: En person som har  ett brinnande intresse för att prestera samt en passion för matlagning, ledarskap och att arbeta med människor.  Ansvara, leda och fördela arbeta för köksverksamheten. 

Tillsatt: Juni 2022

Kund: Sigtunahöjden

ROLL: MÖTESPLANERE

Beskrivning:  Mötesplaneraren som ska bära Sigtunahöjdens vision ut mot kund och mot kollegorna internt. Man planerar, kvalitetssäkrar och projektleder våra kunders konferenser, möten och event från början till slut.
Tillsatt: Maj 2022

Ung affärskvinna
Image by Petr Sevcovic

Kund: SSP Sweden - UME Fika & Bar på Umeå Airport

ROLL: RESTAURANGCHEF

Beskrivning:  Restaurangchef för restaurangen UME Fika & Bar. Charmen med att arbeta på Umeå Airport är den föränderliga miljön och den speciella atmosfär som finns på en flygplats med högt tempo och att ingen dag är den andra lik. 
Tillsatt: April 2022

 Kund: Kiviks Musteri

ROLL: BUTIKS- OCH UPPLEVELSECHEF

Beskrivning: En driven person som brinner för service, försäljning, upplevelser och ledarskap med  kunskap om både strategi och detaljer.  På besöksmålet kommer du vara ansvarig för butiken, utställningsområdet Äpplets Hus samt  grönområdet för rekreation.
Tillsatt: April 2022

ekologiska äpplen
Unga affärskvinnor

Kund: Stockholm Meeting Selection

ROLL: TOTAL REVENUE & E-COMMERCE MANAGER

Beskrivning: En Total Revenue & E-commerce Manager som brinner för Revenue Management och att driva online sales via bokningskanaler i hotell-och upplevelsebranschen. Som person är du serviceinriktad, tycker om att arbeta tillsammans med människor och ser möjligheter. Som ledare engagerar du dina kollegor och du har förmåga att lyfta blicken för att se helheten, men har även känsla för detaljerna. 
Tillsatt: Juni 2022

Kontakta oss nu, vi återkommer inom fyra timmar.

Hör av er för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just ert företag. Vad ni än behöver, så finns vi här för er.

020-89 91 79

bottom of page