top of page
Tvätt Svampar

Growisit erbjuder bemanning i samarbete med FRAM

Growisit har ett nära samarbete med bemanningsföretaget FRAM. 

För er som behöver hjälp med rätt personal - utöver rekrytering. FRAM är i vår mening Sveriges fräschaste bemanningsföretag och lägger stor fokus på sin personal. 

kock

HANTVERKSBEMANNING

FRAM jobbar med det dem kallar för hantverksbemanning, vilket är idén att riktigt bra personallösningar kräver fingertoppskänsla och omsorg. Kreativa lösningar och ett gediget personalhantverk i kombination med snabba puckar är ett normaltillstånd på FRAM. De arbetar med långsiktiga och engagerade kundrelationer för att kunna hjälpa er med personal på ett sätt som gör att bemanning alltid blir ett nyckelverktyg för er lönsamhet och tillväxt och aldrig för att ni inte hade något annat val.

PERSONALFOKUS

FRAMs filosofi är att personalfokus är lika med kundfokus. Engagerad och duktig personal är i första hand det som gör ett bemanningsföretag bra. De lägger lika delar vikt vid kunskap och erfarenhet som inställning och attityd och vet att medarbetare som varje dag är glada för att gå till jobbet också gör bäst ifrån sig. FRAMs personal får tjänstepension, är försäkrade och får friskvård, busskort, arbetskläder och andra förmåner utöver deras lön.

Servitris
Kvinnlig Barista

VALIDERING OCH LÄMPLIGHET

Alla FRAMs anställda genomgår en rigorös rekryteringsprocess där de validerar kandidaternas kunskaper och kontrollerar lämplighet genom bakgrundskontroller och omfattande referenstagning.

PERSONLIGT OCH ENGAGERAT

På FRAM får du en personlig och engagerad kontaktperson som du når även utanför kontorstid, som har full koll på din verksamhet och vilken typ av personal du behöver. Inga journummer eller anonyma växlar.

Kockens porträtt
Pläterat Hibachi kött

AUKTORISERAT OCH SERIÖST FÖRETAG

FRAM är auktoriserat och självklart anslutet till kollektivavtal. De tar arbetsgivaransvaret på allvar och du som kund kan försäkra dig om att du jobbar med en seriös kvalitetsleverantör.

Kontakta oss nu, vi återkommer inom fyra timmar.

Hör av er för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just ert företag. Vad ni än behöver, så finns vi här för er.

020-89 91 79

bottom of page